Over Michiel

Michiel Eising heeft van jongs af aan een sterke intuïtie en een heldere kijk op het leven. Toen hij zelf in aanraking kwam met Kinesiologie inspireerde dit hem om ook zelf een opleiding hiervoor te gaan volgen. Vervolgens is hij fysiotherapie gaan studeren en werkt hij met al zijn kennis en vaardigheden als fysiotherapeut.

Om zich verder te ontwikkelen en dieper zicht te krijgen waar klachten vandaan kunnen komen en waarom het zich fysiek en geestelijk zo uit, heeft hij afgelopen jaren een volledige opleiding Haptonomie afgerond.

Gesterkt door veel praktijkervaring met intussen; Kinesiologie en Haptonomie heeft Michiel een eigen praktijk in Heerde. Het accent ligt op hoe lichaam en geest zich harmonieus tot elkaar kunnen verhouden. Er wordt ingezet op herstel, verlichting en meer helderheid.

Na een intakegesprek wordt je meestal uitgenodigd om op de behandeltafel te gaan liggen. Afhankelijk van jouw hulpvraag die onder andere over werksituaties, ziektes, vermoeidheid, sportblessures, slapen en relatie kunnen gaan, vindt afgestemd de behandeling plaats.

Soms is één sessie al heel verhelderend en verlichtend, soms zijn er meerdere behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Voel je vrij om contact op te nemen. Eventueel kan Michiel je vooraf nog extra informatie geven, zodat de drempel waarvoor jij wilt komen laag blijft. Weet dat er wordt ingezet op een betere geestelijke en fysieke balans, groei en gezondheid. Eigenlijk is er geen reden om niet te komen, voor alles staat Michiel Eising open en staat hij klaar om jou of je kind te ontmoeten.